Bazaroo is een internetonderneming en biedt unieke online concepten in een wereld waar online en offline verkoop samenkomt. Bazaroo ontwikkelt voor bedrijven online oplossingen op maat waarbij procesautomatisering en online marketing wezenlijke onderdelen zijn.

Voorbeeld webshop

Bazaroo heeft een systeem ontwikkeld waarmee vanuit een centrale database online winkelcentra worden geleverd, webshops worden aangeboden en diverse internetconcepten worden uitgebouwd. Een belangrijk punt daarbij in de levering van de producten is de ondersteuning aan de ondernemerscollectieven en de winkels/ondernemingen.

Naast het bieden van een technische oplossing is Bazaroo tevens in staat de ondernemerscentra als collectief verder te helpen door uitgebreide praktische begeleiding, workshops en ondersteuning. Dus van A tot Z kunnen wij het project begeleiden en zodanig bijdragen aan een succesvolle site, apps en andere applicaties.

Bazaroo stelt de consumentenvraag voorop. Naast prijs vinden consumenten betrouwbaarheid, beschikbaarheid en service belangrijk. Juist de combinatie van de fysieke betrouwbare winkels en bereikbaarheid via internet biedt de consument voordelen.

Door de deelname van honderden winkels met een vertegenwoordiging in elke branche, zal Bazaroo verder kunnen inspelen op de vraag van- en het gemak voor de consument. Enkele van onze klanten zijn:

 

Comments are closed.

Follow us on
^ Back to Top