Narrowcasting voor uw onderneming of winkelgebied

Uw eigen tv-kanaal voor uw onderneming

Onze narrowcasting module biedt u alles wat u nodig heeft om uw eigen uitzending te maken. Uw bedrijfsinformatie, winkelinformatie en productenaanbod kunt u in een paar klikken via ons online systeem op uw eigen scherm in de winkel of uw bedrijf  laten zien. Onderzoek toont aan dat u uw doelgroep beter bereikt via informatie voorziening met Narrowcasting dan via printed media. Daarom is het een onmisbare schakel in Het Nieuwe Winkelen.
Allezkitz narrowcasting Bazaroo
Vanuit kant en klare templates kunt u de e-commerce mogelijkheden van het online winkelplatform combineren met bijvoorbeeld informatie over evenementen van uw winkelgebied.

Combineer video’s, aanbiedingen en acties en producten uit uw webshop, eventueel in ringverband met uw collega’s. U bepaalt zelf wat u wilt laten zien. Zo weet u de consument op elk tijdstip, 24/7 te boeien en geïnformeerd te houden.
narrowcasting2

Narrowcasting voor uw winkelgebied

Met Narrowcasting maakt zet u een grote stap voorwaarts in de winkelbeleving. Narrowcasting in combinatie met het online winkelplatform van Bazaroo is een nieuwe stap in Het Nieuwe Winkelen. Het is één van de meest effectieve instrumenten om de winkelervaring van uw klanten te verbeteren en draagt positief bij aan de aankoopbeslissing van uw klant. Door uw klant te informeren via Narrowcasting over uw online en offline shopping mogelijkheden en tevens over de beleving van uw winkelgebied zorgt u voor een optimale klantenbinding.

Diverse schermen in het winkelgebied, aangesloten via 1 systeem, per scherm in te stellen en te voorzien van specifieke en algemene informatie, dat zijn een paar mogelijkheden van de Narrowcasting oplossing van Bazaroo

Met onze narrowcasting oplossing kunt u:

–       uw nieuwe collectie promoten

–       aanbiedingen tonen

–       uw klant infomeren over komende acties

–       productvideo’s laten zien

–       informatie over het winkelgebied met bijvoorbeeld de evenementenagenda

–       informatie van uw collega’s delen

–       en nog veel meer…

Comments are closed.

Follow us on
^ Back to Top